Det er jeg da lidt stolt af…

hendes-verden-3.jpg
Sådan så det ud i bladet. Og ikke nok med det, som det ses er det lykkedes mig at finde ud af det med at implementerer nye skrifttyper OG lave en kollage, selvom den kun består af et billede, men det er da en start. Så der er da et par grunde mere til at være stolt, udover vægttabet 😉

Og så var faktisk ikke svært, når man først har prøvet. Tak til Ella, fordi hun hjalp til og fik mig sparket igang og stor tak til Tina, der fortalte om min bladdebut og sendte mig bladet!!!

12 thoughts on “Det er jeg da lidt stolt af…

 1. Sister Bonde – Ja det er lidt spændende! Jeg vidste ikke, at Lene også havde været, og nu du siger det, kan jeg godt huske, at Ella var. Tjah, man kunne næsten fristes til at tror, det er en trofast læser ihvertfald, som er ansat 🙂

 2. Stort tillykke Deborah – spændende. Hvem er det mon der finder jer. Nu har først Ella og så Lene og nu dig været i Hendes Verden. Er der en blandt vores trofaste bloggere/kommentatorer, som er ansat på bladet? 😉

 3. Jan – Tusind tak!! Tjah, det vides jo ikke, det er jo kun dig selv, der kan styre det. Det håber jeg da, du gør! Lad mig sige det sådan! 🙂

 4. Jakob – Tusind tak skal du have!!! 😡 – Penge, det ved jeg ikke, men det må vise sig! Det ville da ikke gøre noget. En ekstra skilling ville da være rar nok – især når man sparer sammen til en langdistance “udflugt”, ned til dig ;-).

  Knus Deborah

  Tina Poulsen – Tusind tak Tina, det håber jeg bestemt også. Det er dejligt med lidt positivt. Og igen mange tak for din hjælpsomhed! 🙂

 5. Dejligt at bladet nåede frem 🙂 Det var et helt tilfælde jeg så dig deri !
  Dejligt med lidt positive ting på flere fronter… håber du må få mange flere af dem! 🙂

 6. Helle – Jeg har læst mange ugeblade, men aldrig så meget Hendes Verden, men det er da en fejl kan jeg se 😀 Og ikke kun p.g.a. at jeg nu er deri 😉

  Holme – Det kunne jeg ikke drømme om 😀 – Jeg ved ikke, hvor mange flere læsere det har givet. Men det er da meget sjovt uanset!

 7. Fedt. Tillykke 🙂 Hvor mange ekstra læsere giver sådan en notits? Nu glemmer du ikke os gamle fans, når du bliver en stor blog-stjerne, vel?

Der er lukket for kommentarer.