Juleaktiviteter

ph-10007opt2.jpg

Der er ingen vej udenom! Det ér snart Jul, og dermed dukker alle de her traditioner og aktiviteter op. Jeg har jo i flere år nu, været ret så afskåret fra aktiviter og traditioner, fordi jeg boede lang h….. i vold, for nu at sige det mildt! 😀 Men efter jeg er flyttet, skal jeg love for, der er kommet gang i den! Og det er faktisk dejligt! Jeg kan jo deltage i så meget, jeg har lyst til. Som bekendt er en af de traditioner, jeg har måtte undvære, den dejlige fest, jeg gik glip af i lørdags. Næste levende billede er en intern fest i stalden, som jeg også glæder mig rigtig meget til. Det er nogen supersøde mennesker, som jeg er blevet meget glad for, og som jeg glæder mig til at være sammen med. Næste ting i hestemæssig sammenhæng er Julebanko den 4. december, som også er en tilbagevendende ting. Det bliver også hyggeligt.

Jeg har selv indført en tradition med nevøerne, og det er de kommer her den 21. december. Derudover er der Juleklip hos min søster, og selvfølgelig Julefrokost sammen med søster og familie og far henholdsvis den 2. og den 8. december. Og så er der selvfølgelig selve Julen, hvor 2. Juledag plejer at være Julefrokost hos en onkel og tante. Nu får vi se, men allerede er der da rigeligt at glæde sig til. Hvad har du at traditioner og skikke?

2 thoughts on “Juleaktiviteter

  1. Marianne – Det er dejligt med and Juleaften. Jeg får nok også flæskesteg – det gjorde jeg sidste år ihvertfald. Julen har ikke været det samme siden min mor gik bort, men jeg prøver! 🙂

  2. Så længe jeg får serveret and med svesker juleaften og kommer til julefrokost hos min mormor og morfar første juledag, så kan resten faktisk være lige meget – næsten da 😉

Der er lukket for kommentarer.