Nem Pasta 7,5 point

pastamedparmesan.jpg

1 rød peberfrugt
1 dåse hakkede flåede tomater
1 stort løg
Hakket hvidløg (efter smag)
Oregano
Timian
½ dl. minimælk
2 spsk. revet parmesanost
Spaghetti
En anelse sukker el. sødemiddel

Spaghetti koges og imens svitses peberfrugt, løg og hvidløg til mørt. Hakkede tomater, oregano og timian og mælk tilsættes. Koges ved svag varme i ca. 5 min. Smages til med sukker/sødemiddel og salt og peber. Serveres og drysses med parmesanost.

P.S. Jeg skal lige “undskylde” mig og mine skrifttypeflip 😀 – nu når jeg har fundet ud af det, så skal den også bruges jo 😉 – Jeg har fået mod på at prøve lidt forskelligt, så det er ikke umuligt, at jeg udsætter jer for et og andet her de næste dage – sådan på forsøgsplan 🙂

2 thoughts on “Nem Pasta 7,5 point

  1. Madame – Madame, det smagte også okay, men den anden opskrift, jeg tidligere har lavet med bare tomaterne, squash og løg, er næsten bedre synes jeg selv, men smag og behag. Du kan prøve dig frem jo og tilrette mængderne, så de passer. Har du spørgsmål så mail mig lige, så skal jeg hjælpe dig. Tak, ja jeg er også ret vild med de svungne skrifter 😉 Tak for din hilsen!

Der er lukket for kommentarer.