Minder i kulden

sommerminder2.jpg

Nej hvor har jeg frosset idag. Som en lille bitte hund!!! Så var det jeg tænkte, at nu skulle jeg dælme prøve og lave en kollage med varme sommerminder. Det smager da lidt af fugl, og så¨gik tiden med det. Det har været noget jeg gerne har villet længe, men ikke har kunnet tage mig sammen til at finde ud af. Og som med skrifttyperne, er det slet ikke så svært, når man lige prøver. Så som lovet lidt sjovt igen idag. Mit eneste problem er den hvide streg. Jeg har lavet kollagen om en gang, fordi der var to, og troede, jeg var kommet af med problemet. Nogen der ved, hvordan jeg undgår det?

Det er hvad dagen er gået med, at nusse rundt her, og nåh ja så fik jeg skuret badeværelset både badekar, toilet og ALT blev ordnet. Men det var nu også tiltrængt. Så dejligt at få gjort. Forkølelsen lever i bedste velgående, men nu er det slået over i den mest irriterende hoste!

Ellers er der ikke sket noget andet end før jeg begyndte på kollagen, var jeg på Facebook. Er du der ikke, kan jeg altså kun anbefale det. Det er rigtig sjovt. Og man kan jo bruge så lidt og så meget af det, man har lyst til – det kan være svært at begrænse sig. Jeg synes jo især det er sjovt med forskellige quizzer og især filmquizzer, ligesom man kan lave lister over sine favoritfilm, og anmelde dem o.s.v. Men kom selv ind og kig. Gad vide, hvad jeg skal uforske imorgen……

1 thought on “Minder i kulden

  1. Jeg fik god forklaring omkring min kollage idag, da jeg postede spørgsmålet på min gamle skole! Nu må vi se, om jeg kan få det implementeret i praksis. Det er fordi jeg skal arbejde i lag, og det havde jeg ikke gjort her! Man lærer hele tiden! 😀

Der er lukket for kommentarer.