Æggekage med toast og tomater 8 points

img_6739opt.jpg

Dette var min morgenmad OG frokost! Man skal jo huske, at man også skal have nogen points til senere, men da jeg allerede havde planlagt, at jeg skulle have suppe senere, så var det okay, at “fyre så mange points af” her!

2 æg
1 løg
1 tsk. olie
1 skive grov toast
12 g Lätta
Cherrytomater
2 spsk. vand

Løget ristet i olien til blankt evt. lysebrunt, ægget piskes med salt, peber og 2 spsk. vand og kommes på panden. Bages til fast og stegt.

Toasten ristes og smøres med Lätta, og æggekagen/røreæggen serveres med cherrytomater!

4 thoughts on “Æggekage med toast og tomater 8 points

  1. :d Fr. Møller Det handler om mængden mere end det handler om, HVAD jeg må spise. Her har jeg nogen helt eksakte retningslinier at gå efter (jeg vejer maden jo), og så koster det så og så mange points, og så ved, jeg helt nøjatigt, hvad jeg har at rette mig efter. Nej når jeg engang når ned, på den vægt, jeg skal behøver, jeg på den måde nok ikke programmet, men jeg vil gøre det alligevel, så jeg aldrig ryger op igen. Vi taler jo ikke 5 kilo, der skal af!!! 😮

    P.S. Jeg ved snart ikke, om jeg skal sige, du er heldig, du ikke kan lide ost. Det er en af mine store “akilleshæle” – jeg ELSKER ost! Også det fede, men den går ikke!!! 🙁

  2. Jamen, den mad, du laver, minder da rigtig meget om min egen – som jeg ikke just opfatter som “slankekost”. Selv om jeg nok “undgår” lidt “point” her og dér, fordi jeg ikke kan fordrage ost i nogen som helst form.

    Det er, hvad jeg kalder ganske normal, sund og lækker mad – behøver man virkelig et “program” for at lave den?

  3. Fr. Møller – Jeg tror, du som mange andre blander De Danske Vægtkonsulenter sammen med Weightwatchers – og der er ganske stor forskel på de to, bare lige til oplysning. Weightwatchers er meget (efter min mening) lettere at have med at gøre, og man kan lave “alm.” mad og selv regne den ud – so to speak! Jeg burde vide, for jeg har også prøvet De Danske Vægtkonsultenter.Tak for de gode ønsker! Jeg er overbevist om, at det lykkes nu! 🙂

  4. Jeg har hørt meget blandet om de der “vægtvogteropskrifter”, men de ting, du viser her, ser da rigtig lækre ud! Så fortsat held og lykke med kostomlægningen.

Der er lukket for kommentarer.