Græskarsuppe 1,5 point

img_6741opt2.jpg

35 g kartoffel
2 gulerødder
2 tsk. spidskommen
1 hokaidogræskar el. andet græskar
2 liter bouillion efter eget valg – grønsags f.eks.
2 løg

Løg svites sammen med spidskommen til løget er mørt, og tilsæt resten af grønsagerne, og bouillonen, og kog suppen 20 min. Når kogt færdig blendes den og serveres evt. med brød til (ikke regnet med her!.

5 thoughts on “Græskarsuppe 1,5 point

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Ristede græskarkerner 1 spsk = 1 point

  2. Jonna – Nej det gør jeg ikke, men det smager dejligt! Og så skal du huske, jeg fik æggekagen til morgenmad og frokost! Iøvrigt har jeg jo nu takket være Weightwatchers HELT styr på, hvad jeg skal spise og ikke spise, og hvor meget! Det er jo skønt med noget, der kan spises i spandevis og som også smager godt – det er jo dagens samlede indtag det gælder 🙂

  3. Har prøvet at lave det, var noget de kunne lide her. Det bliver du ikke tyk af så meget næring, er der ikke i det.

  4. :d Many – Jamen det har du da ret i, og det ved vi jo alle. Med Weightwatchers spiser du jo også væsentlig mindre, men det er sandelig også HVAD du spiser!!! Og så er der jo dem, der ikke kan forbrænde KUN på motion, som selvfølgelig er en stor hjælp. Det er jo ikke nok, at forbrænde, hvis du spiser forkert også!

Der er lukket for kommentarer.