Happy Thanksgiving

thanksgiving01udtynd.jpg

Det er Thanksgiving idag! Mange amerikanske tradtioner er begyndt at følge os, men en af dem, jeg synes alle burde fejre, er Thanksgivning, som godt nok egentlig er en relgiøs ting, “At give tak til Gud”! Men uanset, om man tror eller ej, så føler jeg, det i vores travle hverdag, er det sundt at stoppe op, kigge sig omkring og give opmærksomhed til alt det, man har at være glad og taknemmelig for! Kig dig omkring – du har sikkert meget mere, end du lige drømte om!

Fortæl mig eventuelt, hvad du kunne have lyst til at takke for. Jeg takker, for at jeg ikke er mere alvorligt syg, end at jeg kan gå, jeg kan nyde de ting, jeg sætter pris på, for min dejlige lejlighed, og søde, søde venner og en god familie.

Jeg vil fejre med Hokaidogræskarsuppe, som jeg vil gå ud og sætte over, og give opskrift på senere – fejre du Thanksgiving – og i givet fald hvordan?