Jeg savner…..

img_finish-first-280407opt.jpg

Verdens dejligste hest helt forfærdeligt! Nu må jeg også snart være frisk nok? Men jeg er det altså desværre ikke endnu! Har stadig en anelse feber og hoster helt vildt. Går jeg ud for tidligt, kan jeg lægge mig med lungebetændelse bagefter, og hvem har lyst til det. Jeg ved, de andre er søde ved ham, og alle de andre, men derfor savner jeg nu det hele. Men tro mig, jeg bliver her ikke længere end jeg er absolut NØDT til!

Ellers er der ikke sket så meget. Imorgen kommer jeg endelig et skridt videre i min hvidevarhistorie. Det bliver spændende, at få det hele …. jeg rydder op, for nu skal jeg jo have fremmede i huset imorgen. Ellers har jeg siddet her og rodet rundt og prøvet at skrive nogen mails og sådan lidt. Hele dagen prøvede jeg at sende en mail til nogen venner i USA, og kunne ikke. Måtte til sidst kopiere mailen over i min gmail og sende derfra – og så var alt mine fine grafik og billeder væk!!! Mig ikke forstå!

Græskarsuppen var god, og nu vil jeg ind og slappe af! Synes jeg har siddet her for meget idag – eller det synes mit hoved! God aften til jer!

1 thought on “Jeg savner…..

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Held i uheld

Der er lukket for kommentarer.