At komme el. at være i stødet

img_6745opt.jpg

img_6747opt.jpg

img_6750opt.jpg

img_6751opt.jpg

img_6752opt.jpg

Det var planen, at jeg skulle “i stødet idag”! Nej ikke sådan *S* – sådan med noget el-arbejde! En god ven, der er elektriker og har sådan et firma, skulle komme idag, og give en pris på el-arbejde her hos mig. Der var mange projekter, og et af dem – installation af vaskemaskine i kælderen ville trække så store veksler på mine trods alt begrænsede finanser, at det blev droppet! Så dermed også opvaskemaskine! Altså vaskemaskine heroppe, og nyt køleskab, og så var der et par andre småprojekter, og det skal sætte igang snarest. Først for, står for mig at finde nogen hvidevarer, og så kan vi komme igang! Yes!

Som det ses, behøvede solnedgangen her idag ingen hjælp til at komme i stødet, det var den i stor stil allerede! Mit helbred er ikke helt samme sted endnu. Det er p….irriterende, at jeg har så svært ved at slippe af med det, når jeg først har fået – stadig feber og ikke frisk endnu, omend det da er langt bedre end det var – så forhåbentlig er jeg på alle leder snart “lige i stødet”!!! God aften til jer derude!