Brasede kartofler med falafel 10 points

brasede.jpg

Aftens menu var ikke specielt planlagt, og jeg kom bagud i tid. Havde jeg tænkt mig mere om, så var der røget noget salat på talerknen også. Ikke at jeg ikke blev mæt, for det gjorde jeg så ganske, men man skal jo sørge for at få noget af det grønne. Falaflerne var nogen jeg købte for noget tid siden, hvor jeg var på storindkøb. Jeg havde bare ikke set, hvor stort fedtindhold, der faktisk er i dem. Nu vejer de ikke så meget, så man kan få 4 for sine 100 g, og det er rigeligt! Og endda var 2 måske nok! Så de koster i det her regnskab, det skal man bare vide.

Kogte kartofler
1 stort løg
20 g Lätta
16 g Ketchup
1 tsk. olie
100 g Nutana Falafel
Kryderier efter eget valg
Salt og peber

Løget steges på panden i løget. Kartoflerne er kogt først – evt. dagen før og tilsættes lidt efter sammen med Lätta og de frosne Falafel. Steg godt igennem indtil gyldent. Hænger det lidt i puttes lidt vand på panden. Serveres med salat efter eget valg. Evt. revet gulerod.