Det vidste du ikke….

At han også synger, og faktisk rigtig godt – alt taget i betragtning! Det var lige, hvad jeg havde lyst til, da jeg tøffede rundt på Youtube! Han har faktisk en fantastisk stemme, hvilket er tydeligt i begge klip. Det første er fra 1995!!!

Og jo, jeg ELSKEDE ham med det lange hår!!!

4 thoughts on “Det vidste du ikke….

  1. Anita – Han er ikke kendt for at synge Klassisk, men hvis du kender ham for det, så er det da okay! Nu er der jo ligesom 2 klip, så jeg ved ikke, hvilket et du mener. Han kan skam rigtig meget, og jeg har faktisk vist klip med ham før! l-) Du kan prøve at kigge her nedenfor, og se stilen han er mest berømt for. Et nummer der godt nok ligger nogen år tilbage, men som var et kæmpehit, og som jeg selv har set live!! Iøvrigt har jeg set ham 3 gange ialt, og jeg lover dig, han kan sit kram!

Der er lukket for kommentarer.