Lørdagsfrokost 7,5 points


luksusrejemad.jpg

34 g Toast
13 g Lätta
96 g rejer
Citronsaft
12 g Mayo
Agurkeskiver

Rist et stykke grovn toast, put Lätta på, rejer, citronsaft, og mayonaise! Pynt med agurkeskiver – også gerne frisk dild, hvis du har! Salt og peber også, og du er klar til at spise! Husk at nyde og spise langsomt!! 🙂

4 thoughts on “Lørdagsfrokost 7,5 points

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Nytårsmad?

 2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » De der rejer…

 3. Jette – Velkommen til! Det er ikke WW’s opskrifter, for dem har de jo Copyright på! Det er, hvad jeg spiser, som jeg regner om i points. Men det er jo det gode ved Weightwatchers, at man kan gøre sådan. Man skal jo bare holde sig på sine points! Hvis du regner 20 points på en dag, går du ikke galt i byen, men det nøjagtige kan jeg ikke sige dig.

  Jeg skal ihvertfald nok poste mere, men derudover kan jeg KUN på det varmeste anbefale dig at melde dig. Det gør altså en stor forskel. Derudover kan jeg varmt anbefale Weightwatchers Recipies, hvor der også er mange fine opskrifter OG en POINTSUDREGNER! Det er iøvrigt min mening, at jeg vil prøve nogen af dem og oversætte til dansk, hvilket jeg har aftalt med ejeren af sitet *-:)

  Gode weekendhilsener

  Deborah 🙂

 4. Hej Deborah

  Det ser virkeligt lækkert ud. Hvis det er WW, så melder jeg mig gerne til fanerne. Du har jo også nået et flot resultat, siden du begyndte.

  Jeg håber, at du poster flere opskrifter. De er meget inspirerende.

  Hvormange point må du spise om dagen?

  Bedste hilsner

  Jette

Der er lukket for kommentarer.