Ovenover alting….

img_6771opt.jpg

Er himmelen blå og er solen også! Den er her idag, omend sådan hist og pist frem imellem skyerne, men det tegner da til at blive en lidt lysere dag, end de sidste har været! Det har været dræbende mørkt og vinter her ihvertfald. Smuk morgen ihvertfald.

Det er altid det første jeg gør, at lufte lidt ud her om morgenen, når jeg sætter mig her ved computeren og nogengange inspirere himmelen så til et foto som idag. Der er jævnfør helbred og trælse tilstande ingen aftaler, el. aktiviteter på programmet, der ikke kan foregå herfra! Først for står surfing efter hvidevarer! Og det glæder jeg mig lidt til, at der nu kommer noget reelt på bordet – Wow! Et nyt køleskab, til at indvie den nye sunde livsstil med – det er da ikke så tosset vel? Rigtig god weekend derude! Når den slutter skulle jeg dælme være frisk, så har jeg “ligget brak” i 2 uger – og hvis nogen skulle være i tvivl, så giiiider jeg ikke mere 🙁