Dasedag og marathonsamtale

cell_phone_3.gif

Og dog har jeg lavet noget hele dagen egentlig! Jeg har hentet et par kasser Julepynt i kælderen – ork der er mange endnu, og jeg ville ellers have været ned efter et par mere! Det vender jeg lige tilbage til. Jeg har ristet græskarkerner, og var meget spændt på, om jeg synes om dem. Det gjorde jeg. En nem og ikke fed snack! Nå, jeg var nede efter de her kasser, og så skulle jeg liiige ringe til en veninde, der har været ude og rejse! Og hold da ferie, det blev en marathonsnak af de helt store. Vi kan altid “snakke solen sort” som jeg plejer at sige, og når hun så har været på ferie i 16 dage – pyh, jeg har helt ondt i hovedet nu!!! Derfor ikke flere kasser, for så var det mere end tid til aftensmaden, og den blev spist, og så har jeg siddet her. Nu vil jeg gå ind og slappe af og hvile hovedet lidt…og så hente flere kasser imorgen. Hav en god aften

2 thoughts on “Dasedag og marathonsamtale

  1. Trusru – Ja det fik jeg, men jeg får det nu også, hvis jeg har så lange snakke face-to-face! Men det har helt sikkert noget med koncentrationen at gøre! 🙂

  2. Ja, jeg kan godt forstå du får ondt i hovedet… Det er et eller andet ved sådan en telefon der gør det… Tror det er fordi man skal koncentrere sig ekstra meget når man ikke kan mundaflæse og se kropssproget den anden bruger.. Man bliver jo ikke træt i hovedet af at have en lang samtale face to face. 🙂 Jeg taler også 6-7 timer om dagen selv, så jeg kender det med ondt i hovedet.

Der er lukket for kommentarer.