Så skete det dælme igen!

Jeg skulle egentlig i seng, men så kom jeg til koncert! Jeg har nævnt det både i forbindelse med Elvis Presley, Il Divo, Tina Turner, Metallica, Eric Clapton, og Dire Straits! Og igår aftes var det også en gammel favorit, jeg aldrig har fået set live, selvom jeg faktisk har set mange! Han er en af de få, jeg rigtig, rigtig gerne vil se stadigvæk! Sidst han var her, var han desværre i Jylland, og det kunne jeg på det tidspunkt slet ikke overskue, men efter igår, har jeg lige besluttet, at kommer han igen, så tror jeg, at jeg må have en billet!

Han er bare dejlig – Sir Elton John – The Red Piano! Et fantastisk show fra Las Vegas! Han sang alle de gode sange – og som det vides, de er der i spandevis! Men så slog det mig, hvilken det skulle være, I skulle have idag. Det skal selvfølgelig være en af mine absolut yndlingssange – hvis ikke det er “sangen” med ham – Your Song, som var sangen, der gjorde at jeg faldt pladask for ham engang i 70’erne! Her er fra Pinball Wizard fra The Red Piano – Koncerten:

Så nu sidder jeg her og er noget træt i mit ansigt, men jeg må tage en lur senere!! Elton var det værd! Foreløbig rigtig god søndag!

0

3 thoughts on “Så skete det dælme igen!

  1. Jeg har været nødt til at finde en anden video fra Red Piano koncerten, da Your Song Videoen, åbenbart ikke er tilgængelig længere. Men Elton er altid god! Klikker du på linket her, kan du høre Your Song, i orginal versionen som jeg lærte den at kende. Og jeg har elsket den og Elton lige siden.

    0
  2. Jeg endte skam også til den koncert i aftes! Han er helt kanon – og jeg indrømmer, at jeg fældede en tåre sammen med visse andre koncertpublikummer, da han sluttede af med Your Song…………….Uh han er fantastisk :)>-

    Knus
    L

    0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.