Dagens vægttab 1,9 kilo

girl_on_scaleopt.gifTilbage fra dagens vejning, kan jeg hermed jo godt være stolt af mig selv -1,9 kilo!!! Jeg har dermed tabt 4 kilo på 3 uger! Slet ikke dårligt!

Hvordan gør jeg? – Jamen jeg tæller points, og får ikke flere, end jeg skal hver dag!

Som jeg har sagt før, vejen til helvede er belagt med dårlige undskyldninger, og de DUER IKKE!! Den eneste man snyder er sig selv. Altså TÆL DINE POINTS, skriv alt ned, og så får du også resultater! Som det ses her!

7 thoughts on “Dagens vægttab 1,9 kilo

  1. Kære alle – Tusind tak for jeres søde, søde hilsener – det varmer og glæder mig, ligesom det bare er SÃ… fedt at komme igang og det kan skam allerede mærkes! Jeg håber, jeg kan inspirere nogen til at gå igang også! Dejligt med jeres hilsener – igen tusind tak 🙂

  2. Tillykke, hvor er det godt gået =d>

    Har selv fået et par kilo ekstra som sidder gevaldigt godt fast, så jeg overvejer om jeg skal i gang med at tælle igen…

Der er lukket for kommentarer.