En dejlig dag

img_6817sunsetkollage.jpg

Det har været en dejlig dag, jeg har nydt det samtidig med, at jeg har nået en masse. Det er en dejlig fornemmelse! Dagen afsluttes således, og så skal jeg ud og vejes om et par timer, og jeg ved jeg har tabt mig – det kan da ikke blive meget bedre så.

Måske lige bortset fra, at jeg simpelthen ikke kan forliges med det allergimedicin. Jeg bliver for sløv af det, og det her skulle endda være uden den bivirkning. Ikke hos mig, men det er jo typisk!! Må tage en snak med Dr. Jan! Men jeg er positiv og glad, og ikke syg mere! Har været ude og gå her til aften – skulle hente penge, og det var dejligt! Stalden onsdag regner jeg med!!! Fingers crossed!! 🙂

2 thoughts on “En dejlig dag

  1. Soltoften – Tak for din søde hilsen, som glædede mig meget! Det er skønt, når der popper sådan en op fra “den annonyme masse” og man får et indtryk af, hvem der er derude! Nu skal du jo lige huske, at mine opskrifter ikke nødvendigvis er fedtfattige, men indgår i det antal points jeg skal have pr. dag! Men som hovedregel siger man 20 pr. dag!

    Tak skal du have med de gode ønsker. Foreløbig går det jo heldigvis strygende 😀

    Knus til dig også 🙂

  2. Skøn blog du har, som jeg kigger forbi næsten dagligt…og hallo, jeg må sige, at tænderne ofte begynder at løbe i vand over dine opskrifter og billeder. Tror vist lige, jeg skal prøve nogle af retterne. Kunne sagtens trænge til at tabe et par tons :d

    Knus og pøj-pøj fra
    Henriette

Der er lukket for kommentarer.