Gaaab altså, du ved jo godt….

img_6825opt.jpg

Jeg havde først taget et af hende, hvor hun demonstrativt kiggede ned i jorden! Så kom gabet, og jeg var heldig at fange dette pletskud af hende! Men siger og skriver, jeg nåede det kun lige, så var hun den, der var strøget – så fat det dog!

Jeg gider ikke!

7 thoughts on “Gaaab altså, du ved jo godt….

  1. Madame – Ja, jeg synes godt nok også, hun er sød på det! Jeg stod bare parat til at tage hende, hvis hun skulle se almindelig sød ud, og så fik jeg det her! Det kan være svært, men nu har jeg jo øvet mig nogen år efterhånden, men det svære her består i, at hun jo som forklaret her og før bare ikke gider!!! Så det betyder, at jeg skal være endnu mere “på”!!!

    Sister Bonde – Tusind tak! Jeg kan ikke huske, om jeg har set din misser? Men hvis den ligner Garbo, kan den jo kun være smuk 😉

    Therese – Ja det er sjovt, når man lige kan nå og fange dem. Dit er bestemt også godt, og en meget smuk kat også!

    Holme – Tak skal du have både for @};- til mine fotos generelt og dette, som jeg godt nok også selv er ret tilfreds med! Men altid dejligt at høre andres mening også – Så tak for den til jer alle!!! 🙂

  2. Sikke et dejligt billede – der var du hurtig, Deborah, at du lige nåede at tage et billede, mens hun gabte! Jeg ved, hvor svært det er at tage billeder af katte :)>-

Der er lukket for kommentarer.