Hottentotbesøg i galopstalden

img_6828opt.jpg

img_6829opt200.jpgEfter min sygdom, måtte jeg forbi stalden idag, da jeg fik bilen. Det var SKØNT at se alle igen, og de havde også savnet mig. Så det er jo bare skønt.

Charlotte havde medbragt besøg “fra det ydre rum” så at sige – det er stort set sådan en Islænder virker midt i en galopstald! Noget fra en fremmed planet. “Spretur” (hæng mig ikke op på stavemåden, men det er islandsk og betyder “hesten der galopperer rundt”)! Vi fik en lang snak, og jeg fik en lynforklaring på alle de slags stævner, der holdes for islændere! Det er ikke så få, skal jeg hilse og sige, men deres forbund er også et af de største – se det vidste jeg jo heller ikke. Det er utroligt så klog man kan blive. Nu har jeg faktisk aldrig prøvet at sidde på en islænder – en af de ting jeg mangler. Men hold fast, hvor var han bare en tut!!! Han var rigtig, rigtig sød. Han skal være med i noget springning, så hun havde taget ham med ind, så han kunne øve sig lidt i Dyrehaven. Og så skyndte jeg mig at forevige dem, på vejen ud!