Spiser dine børn sundt nok?

Som jeg skrev igår, så jeg Oprah Winfrey Show! Det handlede om, en kogebog der gik for at være revolutionerende i sine ideer. Det viser sig så, at det var den ikke, for der var kommet en nøjatig magen til 6 mdr. før, som man mener den er et plagiat af. Og hvor meget jeg end elsker Oprah, må jeg sige at lige her, har hun (virker det til) “put her foot in it”!

Den bog hun reklamerede for, er skrevet af (det siges så, at hun ikke har gjort det alene heller) Jerry Seinfeld’s kone Jessica og den hedder Deceptively Delicous! Og ideerne lyder godt synes jeg, uanset, om man tager fra en ene bog, eller den anden. Nu er det jo altså sådan – til hendes forsvar, at de grønsager man erstatter med, nødvendigvis må være noget af det samme, men stadig…

Bogen der kom først hedder Sneaky Chef og er skrevet af Missy Chase Lapine! Her er begge bøger, og klik på billedet, så kommer du hen til hvor du kan købe dem begge! Jeg skal ikke afgøre, om den ene er bedre end den anden, men bare konstaterer at det lød som en god ide, omend der er som med alting, er delte meninger om det.

Man kan da prøve nogen af de prøveopskrifter der er på begge sider og så kan man lure om indhold på dem begge og så bestemme sig. Prismæssigt, er den bog, der kom først faktisk billigst, hvis det er det man tager efter! Anyway, kan det vel kun være godt at få ungerne til at spise sundere, hvis de (hvilket er naturligt for dem), har aversioner mod grønt. Og også vi voksne har jo godt af mere grønt, så uanset en god ide! Så uanset, hvem der plagierer hvem, fint at gøre opmærksom på et problem mange har. Så studer bare lidt,og prøv dig frem. Jeg er sikker på mange derude også har de problemer! Der er ingen af bøgerne der fås på biblioteket, og de er ikke oversat til dansk! Hvis nogen derude køber el. har købt, så lad os da vide, hvordan det forløber og hvilke opskrifter der evt. er et hit!

veggiebooks.jpg

2 thoughts on “Spiser dine børn sundt nok?

 1. Susanne – Hej – den der blev vist i Oprah, var den øverste, som jeg også skriver. Bøgerne er ikke oversat til dansk! Men du kan prøve og kigge på begge sider, og se prøveopskrifter og måske finder du dine kødboller der. Der er links i indlægget til begge bøgers hjemmeside! Hvis du har brug for at få hjælp til at oversætte en opskrift, kan du lige smide mig en mail, så skal jeg gerne oversætte den for dig! Jeg synes ideen er god, i samarbejde med, at man selvfølgelig serverer grønsagerne ved siden af, så børnene også på et tidspunkt lærer at spise flere!

  Mange hilsener

  Deborah

 2. Hejsa…
  Jeg ville gerne høre dig om den bog der er nederst her på siden…. om det var den Oprah brugte i en udsendelse forleden dag…… Min datter har nemlig lige set en udsendelse, hvor der blev lavet noget med vistnok kødboller, og grønsagerne blev gemt i kødbollerne…… og hvis det er den bog, ved du så om man evt. kan finde den her i Danmark… og selvfølgelig skrevet på dansk ?

  Med venlig hilsen

  Susanne

Der er lukket for kommentarer.