Ã…ringer på banen – og forfra igen!

img_6859opt.jpg
Rum forrest på Sirius som førehest og siden Maria og Cathrine på hver sin

img_6862opt.jpg
Noget så fint på rad og række

img_6868opt.jpg
Maria og Cathrine – Cathrine rider på den ene af “de små grå” – den anden er også grå, og er faktisk også en smuk hest, men har heller ikke noget rigtig navn endnu. Man kunne tro, vi samler til et schimmelderby, men nej! Men i det hele taget er der utroligt mange skimler rundt omkring, så det kan da være nogen får en ide….

img_6872opt.jpg
Cathrine tegner og fortæller, men jeg husker ikke hvad *S* Vi er svært kede af snart at skulle undvære hende

img_6877opt.jpg
Maria og Cathrine klar til den tur mere

Dagen går med åringer p.t. og så skal der smides heste ud på walkeren og ind igen. Sålænge de andre går der drøner man frem og tilbage ned for at se, hvordan det står til nede på banen med de her små! Det svinger jo lidt, hvordan det forløber. Den ene dag kan det gå strålende, og næste dag knap så godt. Heste har jo også forskelligt humør!

Vejret har været GRÃ…T I GRÃ…T (matchende til nogen af hestene *S*), og for det ikke skulle være løgn, så har det idag regnet enten med regn og indimellem slud, så fornøjelsen har været begrænset når vi skulle på banen. Dels er det koldt, og dels vådt fra oven og banen er et mudderhul uden lige. Men sådan er det, og det må vi tage med, og det gør vi så også! Så disse billeder er så fra igår, men det gør ikke så meget, da historien således har gentaget sig idag.