Et besøg på landet…..

Som det er nævnt før, var jeg forleden oppe og besøge Finish på landet – her kommer resten af billederne fra besøget! Finish, William, Hong Kong, Good Girl og Lights and Stars er alle deroppe og nyde livet nu, og ikke så underligt at de nyder det! Det er et vidunderligt sted! Lige sådan et, jeg kunne have drømt om! Jeg har “truet” med, at jeg kommer på sommerlejr oppe hos Hanne! 😉 Og så er der jo føl på vej – 2 efter Pistachio og et efter Academy Award – meget spændende!

En anden gang skal jeg tage mange flere billeder, men det må godt være lidt varmere! For hulen det var koldt – og en anden ting var, at jeg ikke kunne komme ud på folden – medmindre jeg ville vade i mudder til lidt over anklerne ihvertfald! Det ville jeg sjovt nok ikke, da jeg ikke havde gummistøvler på 🙂

img_6847opt2.jpgEjendommen set fra vejen

img_6844opt2.jpg

img_6830opt.jpg
Ham jeg kom for at besøge – Finish First

img_6832opt.jpg
Good Girl som byttede plads med William Tell, da vi kom

img_6833opt.jpg
“Madammerne” der holdt Finish i behørrig afstand 😉

img_6836opt.jpgPistachio – sød ser han ud

img_6838opt.jpg
…. og det er han, men han er også hingst, så Hanne blev lige mindet om, at der altså er liv i ham endnu, da han skulle ind

img_6841opt.jpg
Working Girl – er mor til Good Girl, og meget rund og lækker – hun venter sig

img_6842opt.jpg

img_6843opt.jpg

img_6845opt2.jpg

img_6849opt2.jpgSunset a la Karlebo

img_6850opt2.jpgHimmelen var fantastisk, en flot afslutning på en dejlig dag

0

3 thoughts on “Et besøg på landet…..

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Varsel for 2008 og året der gik!

 2. Jane – Der er skønt, helt sikkert og de har det godt de kære heste! Hvorfor ikke tage Pistacio næste gang og så springe Academy over en gang, når du nu gerne vil prøve det – Nu har I jo prøvet Academy?
  Bare en tanke, men det finder du jo nok ud af! 🙂

 3. Der ser rigtigt vidunderligt ud, og jeg ville bestemt ikke ha’ noget imod at være hest dér.
  Ham Pistacio har jeg et godt øje til, for jeg ku’ godt tænke mig en skimmel på et tidspunkt. Med “Turn of Foot”, noget HAN vist står for. Tænk at vinde både på 2800m og siden på 12-1400m. Det er bare stærkt.

  I år har “Royal Eleven”, VERDENS dejligste hoppe, et føl på 10½ måned efter Academy Award, en rigtig flot fyr som ligner sin mor på en prik. Så har hun en basse i maven efter Eishin Dunkirk (fordi Funambule strejkede)
  og når den er født til februar, så skal hun bedækkes med Academy Award igen, men så året efter ku’ jeg godt tænke mig Pistacio, hvis generne ellers passer. Det må jeg spørge Filip om. Han er vores “Racing Manager”.
  Jane

Der er lukket for kommentarer.