Konklusion

img_6860opt.jpg

Jeg er jo fjollet – jeg nåede det jo her idag! Og jeg har stadig masser af tid til at slappe af nu! Dejligt nok! Og dagen har været dejlig også, selvom vejret ikke har været noget at “skrive hjem om”! Dagen sluttede med et tiltrængt besøg af smeden, som lige havde tre opgaver at gå igang med. Da jeg havde sikret mig, at han ikke behøvede min hjælp (de andre var på banen) vendte jeg næsen for hjemadgående. Klokken var ved at løbe sin vej, og jeg skulle køre min far på posthuset. Men det viste sig så, at de behøvede jeg ikke alligevel, for han havde fået sin gode ven til at køre for sig. Fint med mig.

Så jeg kørte bare hjem, hvor den stod på mad og bad! Og så har jeg nusset her, og nu gider jeg ikke mere idag, men vil gå ind og se mord og mordere på Discovery om en time. Hvad der viser sig i mellemtiden – tjah! Kan I have en god aften!

0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.