Den blev færdig….

img_6906opt.jpgNederdelen, jeg er så glad for! Den har været en tur til renseriet og blive renset selvfølgelig og repareret for skavanker hist og pist! Det trængte den til. Den er indkøbt for snart læænnge siden, og jeg var helt sikker på, at jeg måtte eje den, dengang! Og jeg er stadig lige glad for den! Og den duer til stort set enhver festlig lejlighed og er endda ikke gået af mode. Den er af silke og gammel ja efterhånden, men jeg elsker den nederdel, hvorfor jeg også gladeligt betalte de 350,- kr. det kostede at fixe den op. Den er blevet flot synes jeg og som det ses passer den fortrinligt til de nye sko! Nu vil jeg hvile indtil jeg skal lægge “facaden” – kan I have en god aften.

7 thoughts on “Den blev færdig….

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Julelook m.m.

 2. Mahalo – Jeg har lavet et link til et større foto af nederdelen, så I bedre kan se den! Ja den er meget fin! Og nu er der lidt om min aften også! Tak for din hilsen!

 3. Jakob – Tusind tak skal du have! Dejligt med en hilsen fra dig:x! Knus fra mig

  Maggie – Tusind tak! Ja det er en dejlig nederdel, og den er også behagelig. Den har kun en ulempe så at sige, den er meget lang, hvorfor man skal passe på ikke at træde i den, men det ved jeg jo!

  Tak for rosen – dejligt, du sætter pris på de firbenede venner, som har så stor plads i mit hjerte!

  Jeg havde en dejlig aften, men mere om det senere! 🙂

 4. Den er rigtig flot, din nederdel, kan godt forstå du er glad for den. Det kan godt betale sig at “reparere” på det tøj man har det godt i – jeg har også nogle “gamle klude” som jeg elsker at have på, og går og passer på.
  Har kigget dine indlæg igennem – som sædvanligt dejlige dejlige billeder af “dine” heste, det er bare så skønt at se dem (killingerne er nu også søde 🙂 )

Der er lukket for kommentarer.