Julekort og -fest

Her til morgen vågnede jeg klokken meget, meget tidligt! Pokkers osse! Nå turen gik ind på sofaen, og der blev jeg da så søvning nok til at få et par timer indtil her for 1½ time siden. Om en times tid får jeg pudset vinduer. Dejligt nok – en julepudsning! En god anledning til at få gjort hovedrent i vindueskarmene, for alt skal jo flyttes. Er gjort som det første! Et bad har jeg også lige fået og sidder nu med kaffen og skal have noget tøj på kroppen også – (piiist – vægten siger et kilo mindre igen her til morgen*S*)! Julekortene til de udenbys destinationer skal skrives, så jeg kan få dem smidt afsted, dem der har behov for tidlig afsendelse. En af de meget langdistance, er dog lige aftalt håndafleveret nu her til åbning senere. Så sparer vi portoen og evt. forsvinding i et latinamerikansk postsystem!!! Jeg havde skrevet fin liste med afsendelsesdatoer – tror I jeg kan finde den nu! Nope så om igen!

Iaften står den på fest med alle de søde mennesker fra stalden og jeg glæder mig! Må se at finde ud af, hvordan jeg gør med transport – måske jeg kan følges med Cathrine, hun bor tæt på – det må undersøges – until later – take care!