Julelook m.m.

ph-10004opt.jpg

Nå, så fik jeg lanterner op på altanen, nogen nisser frem og adventskransen! Der mangler mange nisser endnu, men dem henter jeg imorgen. Til gengæld fik jeg lavet julelook her! Desværre er der noget med min header, der ikke passer, men hvad ved jeg ikke helt. Jeg håber på forstærkning (hjælp fra søde medbloggere) til det! Så indtil mysteriet er opklaret, må I leve med det, som det er. Til gengæld har jeg fået ændret skriftfarver og ur og sådan lidt! Og en nisser er der også! Så kom ikke her!

Festen igår, var vidunderlig og vi hyggede os helt fantastisk meget. Det var dejligt at se folk i festligt tøj fremfor stalddresset, som normalt og rart bare at kunne hygge igennem. Og det gjorde vi. Først blev vi modtaget med en G&T – og således var stilen sat for en dejlig aften. G&T er nemlig min yndlingsdrink! Og det var jeg ikke alene om viste det sig. Så skulle vi have noget mad, og der blev disket op med laksewraps, frikadeller, hummus, Tzatizki, lasagne, kylling og salat og pasta! Og derefter kaffe og chokoladekage – så blev vi ikke mætte, var det vores egen skyld! Dertil kom masse af chips og dip!

Vi lavede tossede drinks, som blev vejet og enten fundet for lette eller super, og kommenteret behørrigt. Der blev spillet musik og en enkelt dans blev det skam også til for mit vedkommende. Det blev ikke meget sent, og jeg var så heldig at få et lift hjemover med Cathrine – tak for det! Og var her igen da klokken var 10 minutter i 01.00! Godt træt, men på en god måde, efter en dejlig dejlig aften.

Lige nu er jeg træt og vil gå ind og smide stængerne op, og få noget aftensmad og svælge i min yndlingssoap!

P.S.: Tak for de søde hilsener om min nederdel og festen! Jeg har netop fundet ud af, at lave link på billedet af nederdelen, så I kan se billedet i større str. Så kan i bedre se de forskellige stoffer og mønstre.

13 thoughts on “Julelook m.m.

 1. Hvis jeg se i kilden på din side så står der dette:

  #headerimg { margin: 7px 9px 0; height: 192px; width: 740px; }

  740px er bredden på dit banner, det billede du bruger til banner nu er 760 px, altså 20 px bredere.

  Måske det er det der skal rettes?

 2. Therese – Det forstår jeg sådan set godt! Det jeg savner er “step-by-step” anvisning i nøjagtigt, hvordan jeg løser det! Jeg vil jo gerne lære det! Men tak for, du prøver at forklare ihvertfald, hver eneste gang, bliver jeg jo lidt klogere – Tak!

  Maggie – Tak for dine roser – ja headeren er lavet af et billede jeg tog for snart længe siden af en kristtjørn, og tænkte at det skulle bruges her til Jul på en eller anden vis. Banneret er ifølge de mål det andet har lige så stort som det, men det har som Therese er inde på, noget med de kanter at gøre. Jeg ved bare ikke, hvordan jeg løser! Nej det skæmmer ikke meget, men jeg vil have det iorden. Ganske som du åbenbart vil have de stiplede linier væk, som jeg synes er ok 😉

 3. Hvor er siden blevet rigtig fin og “julet” – kan godt se at banneret er en anelse for bredt, men det er jo ikke noget der “skæmmer”. (Til gengæld har jeg bøvl med de stiplede linier under linkene, som jeg gerne vil have væk.) Lyder som en rigtig hyggelig aften 🙂

 4. Siden er lissom delt op i 3 felter. Hovedsiden, hvor der bliver skrevet, og så er der kanter på hver side. Her er hovedsiden hvid, og så er kanterne lyseblå. Skyggen er så den grålige streg der deler dem. Der er skygge, mørkest op mod det hvide og så fader den ellers ind i det blå.
  Huhm, nærmere tror jeg ikke jeg kan forklare det.

 5. Therese – Ja det er helt “sort snak” for mig, for jeg har jo ikke rodet med det før nu! 🙁 Skyggekanten??? Jeg skal have en uddybende forklaring ….:-\

 6. OK. Når jeg tænker efter nu, kan jeg huske at jeg også havde nogle problemer. Men jeg blev alligevel træt af skyggekanten, så jeg ændrede skyggebilledet til samme farve som baggrunden. Så passede det med banneret.
  Men selvfølgelig er det ikke en løsning, hvis man beholder skyggen 😉

 7. Therese – Jeg har “talt med” Helle, som har givet mig anvisninger, og hun har haft samme problem, men var for træt til at huske, hvad det var hun gjorde. Noget med kanter og sådan. Så lad os se, om ikke hun kan hjælpe mig senere! Ja, jeg har gjort som “jeg plejer”, men det er ingen hjælp, for det var ikke mig, der lavede rosen-headeren det var Anita (moccapigen). Hende har jeg skrevet til, men hun er travl tilsyneladende. Lad os se, det skal nok blive løst!

Der er lukket for kommentarer.