Juletoner

img_6912optroed.jpg

Nu blev alle planterne vandet og sat på plads (vinduespudser igår)! Pyh! Vindueskarmene blev behørrigt rengjort, så der er fint også til nisserne, der nu kravler op af kasserne – mangler stadig nogen i kælderen! Til alt det her Julepynt, må der selvfølgelig Julemusik til, og den blev også fundet frem, og nu går jeg her og skråler på julesange, mens jeg pynter op! Nu vil jeg skynde mig videre, så jeg kan få plads i programmet til “What not to wear” for det glemte jeg sidste weekend! Og det er så underholdende – eller skynde mig og skynde mig! Der er nu grænser, når man har været til cocktailparty dagen før!! 😀 Sålænge må I jo altså også have lidt musik og hygge med…..

Samtidig en hyldest til en kær, kær veninde , der også elskede denne fantastiske sangerinde, og som jeg tænker på hver gang, jeg hører hende!

1 thought on “Juletoner

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Juleklar!

Der er lukket for kommentarer.