Færdigret – en undtagelse til 6,5 points

img_6919opt2.jpg

img_6920opt2.jpgNormalt er jeg ikke særlig vild med færdigretter, og det er sjældent de er værd at sætte tænderne i, helt bortset fra, de ofte er meget, meget fede! Jeg har fundet en undtagelse, der faktisk smagte rigtig godt, og som heller ikke er fed! Kylling i Paprikasauce med Ris! Den kan jo spises af alle, men nu har jeg regnet points ud på den, og den koster ikke mere, end et “normalt” Weightwatchers måltid, så jeg kunne fint spise den med god samvittighed. Jeg glæder mig, til jeg får en fryser, så jeg kan have den slags liggende til en undtagelse engang imellem. Og spiser man så ekstra grønt til, jamen så er den jo plingeling! Jeg ville gerne have linket til noget info om Danish Prime færdigretter, men Tulip, som forhandler, har af uransagelige årsager valgt, ikke at vise Danish Prime produkter, selvom de viser mange andre? Men jeg har da taget billeder af æsken og energifordeling. Jeg glemte faktisk at tage af selve retten på tallerkenen. Kom først i tanke om, at jeg skulle skrive, efter jeg havde spist den!

6 thoughts on “Færdigret – en undtagelse til 6,5 points

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Forloren hare med kartofler og vildtsauce 6,5 points

 2. Jane – \:d/ Ja lige nu fører jeg, men det kan jo vende som du siger, og jeg håber da for dig, at du kommer “på sporet” med at tælle rigtigt, for det er det eneste, der giver pote sådan rigtig!

  Du skal skam ikke takke for, at jeg vil være med, det er da lige så meget mig, der også har glæde af, at vi er sammen om det 🙂

 3. VÆDDELØB – ORCHIDEÉR og konkurrence.

  Ja, den var også udsolgt i PRIMA, eller SUPER BEDST. Der må være mange som læser din hjemmeside, ha.
  Imidlertid købte jeg én fra “Den Grønne Slagter”, som havde samme kalorieantal, men var med pastaskruer i stedet. Den var lækker.
  Den skulle lige fortæres inden jeg tog til Julebanko. Flemming min mand var jo taget afsted kl.15 for at arrangere det med præmier, siddepladser o.s.v.
  Vi skulle sidde sammen med min søn Filip og hams kone JUM, men ligefør jeg skulle ud af døren begyndte sveden at hagle af mig og jeg var nødt til at gå i seng. Ringede afbud. Til stor ærgelse for min gemal, som var blevet “truet” med at jeg ikke kom, hvis han ikke “bare for én gangs skyld kunne sidde og hygge sig med mig. Normalt fiser han rundt og accepterer plader og gir’ præmier ud. Og jeg sidder mutters alene med alle pladerne.

  Der skulle dog heller ikke gå så længe før 2 andre familiemedlemmer måtte melde “afbud”. Så kom ambulancen med destination: Gentofte Amtsygehus’ fødeafdeling. Én måned for tidligt.(Det tror jeg nu ikke på)

  Der er ikke kommet noget resultat endnu, de blev sendt hjem i morges efter at ha’ sovet deroppe i nat med besked om at komme igen kl.20. i aften. Så i morgen skulle jeg ha’ tilegnet mig en ny titel: FARMOR.

  Deborah og jeg danser jo TANGO i et væddemål om hvem der først taber 10 kg. (Det er begyndelsen)
  Deborah tæller POINTS, hvad jeg også burde. Jeg har blot kigget “Indkøbsguiden” igennem og sat ind i computeren på toppen af min krop, hvad der er “gratis point” eller næsten.
  Men Deborah fører med 4 hestelængder, så “Den store flotte Orchideé” som er præmien kommer jo nok til at stå og gantes med de to fine nye hun lige har købt. Godt at hun har gjort det, så han ikke kommer til at stå og føle sig aldeles ensom blandt kaktus og sukkulenter.

  Jeg har nu altid haft et godt øje til “sprintere” (heste), så selv om at jeg ta’r en PUSTER rundt svinget, kan meget jo ændre sig når vi kommer ind i opløbet.
  Der er INTET som konkurrence.
  Tak til Deborah for at deltage i væddeløbet.
  Jane

 4. Madame og Maggie – Nu har jeg købt en “Foloren hare” i samme mærke, så får vi se. Der var ikke flere af kyllingen. Det er kun i Fakta man kan få det, og det var forklaringen på, at det ikke er uddybet mere på deres hjemmeside – det skrev de til mig på forespørgsel. Jeg skrev også til dem, at mere info om indhold etc. ville være rart! De var glade for indput! 🙂

Der er lukket for kommentarer.