Hjælp til header

kubrickheader.jpgDet er forsøgt, at hjælpe mig med ovenstående, men det vil ikke som det skal af uransagelige årsager. Jeg er for lidt teknisk til at kunne gennemskue det, og nu beder systemet hos one.com mig om at vælge mellem 3 forskellige størrelser, og så passer det jo ad r…. til igen, hvis ellers den jeg havde fået lavet, var rigtig! Hvorfor hulen nu det? Men det lykkedes i sin tid med det andet. Jeg har brug for nogen vil overskue det for mig. Mit hoved kan ikke! Og vedkommende der hjalp kunne el. orkede åbenbart heller ikke….Men folk er til jule-tam-tam, så måske imorgen.

Jeg skulle have været til jule-tam-tam selv, men er sløj, hvorfor jeg går ind på sofaen. Nej ikke syg som sådan – bivirkninger af ny allergimedicin, som jeg åbenbart heller ikke tåler!!!

0

5 thoughts on “Hjælp til header

Der er lukket for kommentarer.