Hvad skulle jeg gøre uden….

ph-10006opt.jpg

Søde menneskers hjælp herinde! Tusind tak til Catarina og Helle for, at det blev JUL på deborah.dk 😀 Nogen ting, går bare “i ged” og så kræver det sin kvinde og koncentration, at få det til at gå op.

Og hvis ikke mit hoved “stod helt af” kunne det da også godt være jeg til sidst fik skidtet til at virke, men hovedet “går i koma” inden, og så må jeg altså have lidt hjælp. Inden da havde også Helle forsøgt sig udi hjælp med anvisninger med hensyn til skrifttype- størrelse og farveændring! Og det gik jo som det ses fint! Og også dette – det er bare mig, der ikke er så kvik til det! Derfor STOR tak fordi I gider hjælpe mig! Det betyder nok mere end I sådan lige forstår! 🙂

Jeg har fået en lur på sofaen i eftermiddag og jeg har det lidt bedre, omend ikke helt godt. Vil gå ud og lave lidt aftensmad, og så lægge mig igen!

7 thoughts on “Hvad skulle jeg gøre uden….

  1. Helle & Catarina – Tusind tak, det er DEJLIGT at vide!

    Irene – Ja jeg synes, jeg trængte til lidt forandring!

    Maggie – Tusind tak! Dårligdommen er bivirkninger af medicin, og funker det ikke, må jeg jo droppe og Dr. Jan finde på noget andet! Jeg er ret så besværlig på den måde! 😀

  2. Hvor er det blevet fint – kan godt se, at det er bedre, når det “passer” 😉 –
    god bedring, ærgeligt at du er sløj igen, håber det er forbigående.

  3. Dejligt at se julestemning hos dig…. Jeg synes at det er en rigtig flot header du har fået på… bliver lidt misundelig… hmmm måske jeg også sku… 🙂

Der er lukket for kommentarer.