En rigtig mandag

img_6939opt2staaop.jpg
Dagen startede med, at jeg vågnede klokken 03.30!!! 🙁 Ikke lige hvad der var planen. Jeg havde dog tænkt jeg ville relativt tidligt i stalden, men dælme ikke midt om natten da! Nå ind på sofaen, og så fik jeg da en lur derinde til klokken 7! Jeg havde godt nok svært ved at komme op, men op kom jeg, men alt foregik i slowmotion, og alt tager længere tid så.

Nå, men i stalden kom jeg da, og der var god brug for hjælp. Vejret var ikke just indbydende, men meget vådt og gråt. Altså kom en stor del af hestene på walker idag og det hjalp jeg Hanne med, mens de andre tog sig af diverse babyer! Jeg havde lovet at strigle Lady Hjort, og det skulle jeg så til, men lige da jeg skulle til det, kaldte Maria på mig, for at jeg skulle se babyen overfor. Hun gad dælme ikke stå op. Dels var det mandag, og dels var det vådt og gråt – kunne hun ikke bare blive liggende??? Maria kom hovedtøj på hende mens hun lå der!!! Så måtte hun jo jage hende op, men man nænnede det næsten ikke!

Heste blev smidt på walkeren og midt i det hele, kom møgmanden! Ikke noget om det, han skal jo komme. Det uheldige i det var, at han var meget lidt fintfølende overfor, at der sådan set gik heste lige ved siden af i walkeren der fik et mindre appoplektisk anfald over den her lastbil. Så Hanne besluttede at vi hellere måtte tage dem ind. Han var stadig upåvirket! Men det gik, men det var da langt fra at være hans skyld.

Jeg var med Hanne på farten idag – fik ordnet en masse praktisk – dejligt at få gjort, og hyggeligt at været med rundt og se alle sider af virksomheden på den måde. En tur gik også til dyrlægen med en hest, der lige skulle tjekkes og ned og hente igen. Så faktisk har vi haft travlt. Derudover nåede jeg at nusse lidt om Lois Lane også, og det satte hun vældig pris på. Ved tjek rundt var der en hest mere, der havde en løs sko, så også idag var der 3 jobs til den kære smed! Og et besøg af en hesteejer var der også, så kom da ikke og sig, der ikke sker lidt!

4 thoughts on “En rigtig mandag

 1. Jane – Lillemanden er en pige, men bortset fra det, har du ret! Den er meget, meget sød!

  Maggie – Ja det gør vi så sandelig! 🙂

  Bare mig – Hvor var den sød og ikke helt ved siden af! 😀

 2. Hvor skønt at også heste kan have det sådan (- ja, og hvorfor egentlig ikke det?) – vi kender jo godt fornemmelsen :d

 3. Halløj!
  Lillemanden som ikke havde lyst til at stå op, ligner næsten Air Force på en prik. den mangler bare lidt hvidt ved mulen. Men nøjagtigt samme “ansigtsudtryk”. hvor kær.
  Jane

Der er lukket for kommentarer.