Alfie, Maria, Tenfore og Charlotte

img_6957opt.jpg

img_6958opt.jpg

Øverst kommer de hjem fra deres tur på banen, som Hanne og jeg var nede og se! Det gik ganske strålende, ingen problemer. Nederst et nærbillede af Charlotte og “Tenfore” (det hedder han ikke, men det kalder vi ham sålænge han får et navn, ligesåvel som “Alfie” heller ikke hedder det). Charlotte rider hos os i forvejen, men synes jo selvfølgelig det er ekstra sjovt at få lov at ride ham her. Hun er nemlig en af flere parter i ham. Han er stor – megastor og lige så sød som han er stor heldigvis!

0

2 thoughts on “Alfie, Maria, Tenfore og Charlotte

  1. Megaskøn er han. Og tænk at lære de første spæde trin i galopverdenen af sin “deleMOR”. Hvor heldigt. Han skal nok få alt det bedste.
    Hvor ser han tryg og tilpas ud. Pøj-pøj.
    Jane

    0

Der er lukket for kommentarer.