Den sidste tur inden ferien

img_6945opt.jpg
Thomas på Lady Hjort

img_6947opt.jpg
Cathrine på “Louise” = Lois Lane

Der var alle de sædvanlige opgaver for Cathrine, men en opgave var nok lidt trist – den sidste tur inden ferien på hendes yndling – Lois Lane! Jeg lovede at forevige dem med kameraet, en opgave der var lettere sagt end gjort i og med, det der med at stå stille ikke er en diciplin “Louise” overhovedet kender til – ihvertfald lader hun helt som om, hun ikke har hørt det, hvis nogen skulle nævne det! Men jeg er jo hurtig, så jeg nåede dem lige, inden de drog af sammen med Thomas og Lady Hjort, som ses ovenfor. Det havde så også været en livlig tur, men det overraskede vist ikke nogen 😉

Vi blev enige om, at det måske var lettere, når de kom tilbage igen, hvor hun så havde “brændt krudtet af”! Og ja det var lettere, de kommer lidt senere!

0

1 thought on “Den sidste tur inden ferien

  1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Lois Lane i avlen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.