Igen en travl dag

img_7055opt2.jpg

Var det igår i stalden. 2 gange på banen sammen med Hanne, vi skulle spise morgenmad og hygge lidt også, for som sagt Cathrines sidste dag inden en lang, men selvfølgelig velfortjent ferie i Chile, sammen med Juan, som allerede er taget afsted. Lige nu sidder hun på flyveren….

Om aftenen gik turen til Banko på Galopbanen – for mit vedkommende for første gang! Jeg vandt en mikroskopisk flæskesteg, men lidt har også ret, og nogen vandt slet intet. Og faktisk var det ikke mig, der vandt, men min sidemand, og jeg fik, det der kaldes sidegevinst! Nå, men det var nu meget hyggeligt, selvom jeg købte flere lodder end tiltænkt! Så hyggede vi os, men det blev en lidt lang aften, og jeg cyklede først hjem omkring kl. 23! Helt smadret var jeg, så jeg sov lidt længe idag.

Dagen idag er gået med indkøb og nussen rundt her. Jeg skulle have haft det sidste Julepynt op, men det fik jeg da ikke. Og nu besluttede jeg lige, at jeg måtte lidt med her, ellers løber det fra mig. Der er mere, men med tid kommer råd, nu har jeg “samlet op” på det vigtigste.

Iøvrigt gæt, hvem der får sin vaske/tørremaskine på fredag!!! Det gør jeg! Men så skal den sluttes til, så der går lige lidt, men så er jeg da et skridt nærmere. Imorgen bestiller jeg køleskabet. Der hvor jeg først havde tænkt, kunne jeg ikke, de bor i Jylland – lidt nemmere at finde en herovre…. Kan I nu have en god aften og så mere tomorrows. Men først efter, jeg har været en tur i stalden – vi skal ud og køre, Hanne og jeg – vi hygger os sådan! 🙂

0

3 thoughts on “Igen en travl dag

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Fodterapeut og computerekspert

  2. Kaja – Jeg kan slet ikke sige, hvor meget jeg glæder mig!!! 😀 Jeg håber problemerne med sidebaren er gået over? 🙁 Som sagt i Firefox ingen problemer – jeg har ingen anelse om, hvad jeg skal gøre ved det ellers – anyone? :-\

    0
  3. Tillykke med vaske/tørremaskinen, det bliver en lettelse, at have det inden for egne vægge.
    Er der sket noget med teksten på din sidebar, eller er det kun min pc, der viser kæmpe bogstaver?

    0

Der er lukket for kommentarer.