Så kom de hjem igen – Cathrine og Louise

img_6959opt.jpg
Hun kan sandelig også stå pænt – 2 min. ad gangen *S*

img_6965opt.jpg
Gad vide, om der er noget derovre, jeg skal undersøge…?

img_6961opt.jpg
Mig en charmetrold – nej ikke spor…

img_6962opt.jpg
Jeg har lidt svært ved at beslutte, hvem der ser sødest ud her, men de passer fint sammen og så er det nok som min mormor sagde – de er sødest begge to!

img_6963opt.jpg
Charlotte prøver at få en sludder med Louise, mens hun står stille, men det kunne hun ikke rigtig koncentrere sig om

Jeg lovede jo, at jeg ville fotograferer dem, så det gjorde jeg da, som det ses med et udemærket resultat synes jeg. Hun er faktisk ret fotogen hende “Louise”, når hun står stille længe nok til, at man kan fotografere hende.

Som sagt var det Cathrines sidste dag, så alt for hende og som Hanne også sagde, da vi var på en af vores ture til banen!

Det bliver tomt, uden Cathrine

Det kunne jeg jo kun give hende helt ret i. Cathrine er utroligt sød, og vi kommer virkelig til at savne hendes søde væsen meget, helt bortset fra hendes talenter som jockey!! Rigtig god tur Cathrine!! Og mon ikke solen kommer tidligt til næste år? Det har den bare, og ellers lader vi som om, for så kommer Cathrine tilbage! 😀

3 thoughts on “Så kom de hjem igen – Cathrine og Louise

  1. Maggie – Nu ved jeg, hvad du mener, for en anden har skrevet en mail om, at tingene vises underligt her. Det har jeg ikke opdaget, men jeg kunne ikke komme på en overgang, nu ser det normalt ud herfra. ellers |-) vi lige på det, så er den nok god fin igen imorgen! 🙂

Der er lukket for kommentarer.