Sommerfornemmelser?

sommerfornemmelse.jpg

Gad vide, om det var dét, der besatte mig, da jeg “kom til” at putte den her i kurven igår? Nej ikke rigtig, og så alligevel måske lidt! For i modsætning til dag, var vejret nemlig fantastisk flot igår (mere om det senere) – men dybest set tror jeg bare, jeg synes den var smuk og kunne fås for en rimelig skilling – og så matchede den jo den første…. .*host*!!! 😀

2 thoughts on “Sommerfornemmelser?

 1. Jane – Narj besat og besat 😉 Det har jeg skam ikke plads til, men smuk det er den, eller de begge. Det er de to, og så måske den jeg vinder, for der er altså som sagt ikke plads til flere…. jeg var besat af sukkulenterne i sin tid, men har lært “at styre mig” – skidtet skal jo også passes bortset fra pladsmangel 😀

 2. Deborah!
  DU ER BESAT. Smil.
  Og disse skønheder står bare og venter på “The King”.

  Det, der er det bedste ved Orchideér er, at de blomstrer af fuld kraft om vinteren og får os til at tænke på de helt vidundrlige steder som f.eks. Thailand, hvor der i øvrigt er KØLIGT nu, ikke så meget ved feriestederne, men lidt længere oppe mod nord, hvor temperaturen P.T. er ca. 15 grader.

  De bringer en aura af Fjernøsten og dens mystik ind i vores stuer.
  Og når de en dag er afblomstret, er der bare nogle få kedelige blade tilbage, og folk siger i reglen – – UD.(Man kan i visse gavebutikker købe stængler med Orchideér der er nøjagtig magen til den som netop, for en kort periode, har sagt tak for denne gang) Sådan en lille “snyder” kan man sætte i rædslet de par måneder den står og samler kræfter til at afsætte sine nye ranker. Som med os mennesker kan den jo heller ikke arbejde eller være lige smukke altid. Den/vi trænger til FERIE.
  Og – – sig det nu ikke til andre, men de ELSKER at få at vide hvor smukke de er, og få et lille florlet “nysser”. Smil
  Knus Jane

Der er lukket for kommentarer.