Midt om natten og tidligt op

img_7080opt.jpg

Midt om natten var det før jeg sov, og jeg skulle tidligt op! Typisk og SÃ… irriterende! Vi er flere der lider under søvnbesværligheder p.t. Noget træls faktisk! Nå, men jeg havde jo lovet, at komme tidligt i stalden for Hanne og jeg skulle ud og køre med en af vores heste, og det er lidt svært at læsse med mere alene. Men mere om det senere.

Da jeg kom hjem gik jeg ud, som det berømte Julelys, efter at have fået et bad og lidt at spise! Og så har jeg hygget mig her lige siden. En sludder med en hesteveninde, er det da også blevet til, og nu vil jeg skynde mig at ringe til min kusine, som ringede mens jeg var på den anden telefon. Jeg kan sjovt nok kun tale i en ad gangen. Imorgen kommer vaskemaskinen!! Så er vi så langt – så skal den bare sluttes til – jeg kan næsten ikke vente. Så sent som idag, har jeg bøvlet med spande og ting. Det er altså ufedt også når man har ting fra stalden og sådan – man føler ikke, det bliver ordenligt rent. Så jeg glæder mig helt vildt…..

Imorgen og lørdag skal jeg bare være her og pynte det sidste til Jul og bestille køleskabet. Det skulle jeg have gjort idag, men jeg faldt i søvn 😉 Hav en god aften!