Copyright

copyright.jpg

Jeg har denne på mine fotos (her og andre steder) og tekster her! Her skal præciceres, hvad der menes!

Copyright:

Ifølge ophavsretslovens paragraf 1, ejer jeg ophavsretten til samtlige tekster og billeder og som er offentliggjort på dette websted med mindre andet udtrykkeligt er angivet. Dog er det tilladt ifølge paragraf 22, at citere i overensstemmelse med god skik og brug, og kun i det omfang, som er nødvendigt. Hvis du gør brug af paragraf 22, skal jeg gøre opmæksom på, at jeg ifølge paragraf 3, har krav på at blive krediteret med navn.

Sådan lyder den officielle udgave af mine rettigheder. Mine billeder må ikke benyttes eller kopieres uden min udtrykkelige tilladelse på nogen måde!

Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig hvis du ønsker at benytte et af mine billeder i en eller anden sammenhæng (jeg har selvfølgelig billederne i en højere opløsning). Du er selvfølgelig også velkommen, hvis du “bare” ønsker en papirkopi af et af mine billeder.

1 thought on “Copyright

  1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Myldretid - formen pudses af!

Der er lukket for kommentarer.