Dagen går på hæld

img_7027optudtynd.jpg

Og som ofte, synes jeg ikke, jeg har fået lavet meget andet end at sidde her! Jeg har ordnet bileder og uploadet til Flickr og skrevet indlæg her, og det har dælme taget tid. Nu fryser jeg, og kommer faktisk lige i tanke om, at jeg af samme grund havde en kop te over, den er da blevet dels kold nu og til tjære – om igen!

Fotoet her er af smukke Lui, som jeg har nævnt tidligere idag, og der røg ganske mange fotos af ham forleden. Nu må jeg hellere få opladet kameraet, for imorgen skal jeg til Julefrokost med familien! Det bliver hyggeligt, men NU skal jeg have varmen…. god aften til jer!

7 thoughts on “Dagen går på hæld

  1. Han er rigtig smuk, men ser lidt deppressiv ud, – – måske fordi han har mistet noget han havde før???
    Det med de dejlige damer må han glemme. Trist.
    Jane

  2. Maggie – Man skulle tro, du kendte ham – han er SUPERCOOL!! b-) Med andre ord, lidt af en bisse, men dejlig! 😀 Ja jeg kan også godt lide “det udviskede” look omkring ham – det hedder “udtynding” i photoshop 😉

  3. Smukt billede, Deborah, han har et specielt look i øjnene ikke? – såån lidt cool 😉 – kan godt li’ den “udviskede” kant.

  4. Nå, ok. Var ret sikker på efter at ha’ læst det, at du måtte ha’ haft en dårlig oplevelse, siden denne “lektion” 😉 Men ok, så er jeg med.

  5. Therese – Nej det håber jeg da ikke, men det lyder nogengange som om, at nogen tror, det er et “tag selv bord” og det er det jo ikke! Derfor lige en reminder om, at det altså er MINE billeder! 😕

Der er lukket for kommentarer.