Hyggeshoppedag

img_7022opt.jpg

Jeg har en hyggedag foran mig, nu da jeg har støvsuget og vasket gulv. Jeg skal godt nok pynte op til Jul, men det anser jeg også for hygge…

En anden ret hyggelig ting er at jeg skal bestille mit køleskab nu her om lidt! Det bliver godt nok spændende! Nej hvor jeg også glæder mig til det. Når jeg har fået i hus, skal I få det at se selvfølgelig!

Der er ikke meget af den blå himmel idag. Det er vådt (det øser ned) og overskyet her, men så er det godt, at have lidt på lager 😉 Billedet er taget nede ved stalden, og kigget er ind over hegnet til Dyrehaven!

2 thoughts on “Hyggeshoppedag

  1. Kaja – Nej, hvor er du flittig! Nu har han været her med vaskemaskinen, dog er den ikke pakket ud, men skidt pyt, der skal også først komme en og sætte skidtet til. Det bliver sand fryd \:d/

  2. Nå jeg troede lige, du havde klart vejr. Her er det heller ikke for godt.
    Jeg mangler også stadigvæk at pynte lidt op. I formiddag har jeg lavet brændte mandler for første gang. De blev rigtig fine. Jeg har også bagt en chokoladekage til i morgen, hvor der kommer gæster.
    Du må hygge dig.

Der er lukket for kommentarer.