Jubii, så er det bestilt!

kiv38a50-koeleskab.jpg

Lige siden jeg flyttede ind, har jeg ønsket mig et nyt køleskab og nu har jeg bestilt det!!! Det er et Bosch Intergrerbart køle/fryseskab! Og iøvrigt sidder jeg også venter på, at der skal komme nogen med vaske/ tørremaskinen også – jeg er da heldig!!! 😀

6 thoughts on “Jubii, så er det bestilt!

 1. Fr. Møller – Havde jeg haft mere plads, så havde jeg også valgt en anden model, med forholdsmæssigt større fryser. Jeg er begrænset i at skulle have en integrerbar model p.g.a. pladsen her og så er udvalget også begrænset. Men derudover har du helt ret, fryseren måtte godt være større! Men jeg synes nu også at et stort køleskab er rart.

 2. Jamen – det er jo en helt forkert model til en enlig! Vi har ikke brug for et kæmpestort køleskab – vi har brug for en stor fryser, så vi kan få udbytte af de gode tilbud.

  Jeg var ude og købe sidste år – endte i den helt dyre ende, fordi jeg simpelthen ikke ville have et køleskab, der var beregnet til fire personer og en fryser, hvor der knapt var plads til en svinekam og en dybfrossen and.

  Når køleskabene er blevet så store, som de er i forhold til fryserne i sådan en kombimodel – må det vel være, fordi det kræver plads at gemme resterne af de pizzaer, folk ringer efter. I stedet for at lave mad. Uhadanej – det fine samtalekøkken kunne jo blive snavset *G*.

 3. Maggie – Tusind tak, det er altså overlækkert, når man har brugt vaskeri og spande nu siden jeg flyttede ind, og ingen fryser har haft! Jeg GLÆÆDER mig til at få det op 😀 Jeg er bestemt også salig da!

 4. Nej hvor skønt, der er altså ikke noget bedre, end at få noget ny isenkram til at gøre hverdagen nemmere. Tillykke med det – det er ikke så længe siden, jeg fik en ny dybfryser, en skabsfryser denne gang, jeg var helt salig 😉

 5. Tillykke med bestillingen, så kan du klare dig et stykke tid. Det er dejligt med den lille fryser, næsten ikke til at undvære.
  Så kan de godt skynde sig at levere de andre maskiner, så du ikke skal vente den udslagne dag 🙂

Der er lukket for kommentarer.