Ham der Jørgen….

joergen_poulsen.jpgJeg forstår slet ikke denne “storm i et glas vand“! At han bliver en elendig politiker, er en side af sagen, men det har han da efter min mening lov at forsøge, ligesom han har ret til fratrædelsesgodtgørelse, hvis det står i hans kontrakt!

Sjovt som folk altid har “ondt i numsen”, når nogen får noget…. og så selvom det retteligt tilkommer dem. Nu er hans stilling som generalsekretær jo ikke velgørenhed, selvom institutionen han er ansat i udfører det! De to ting skal vist liiige skilles ad…..

Og hvad Naser Khader tænker, tror, synes el. mener, er jeg ret “græsk-katolsk” overfor – faktisk GIDER jeg ikke høre mere fra ham!

6 thoughts on “Ham der Jørgen….

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Blandede bolcher med nissemor og nissefar

 2. Holme – Nu er det jo ikke en hemmelighed, hvad Røde Kors’ penge går til, og hvad Jørgen Poulsen får i løn, kommer sådan set ikke folk ved, udover de kan se, hvilken del, der går til adm. Misundelse er en grim ting. HVIS en aftrædelsesordning var del af hans kontrakt – så er jeg græsk-katolsk, så skal han også have den. At du så synes, han fik rigeligt i løn, det er så det! Men sådan set sagen uvedkommende!!!

 3. Manden tjente 1 million gode danske kroner om året. 1.000.000 DKK af de penge som folk frivilligt bidrager med, i den tro at pengene går til mennesker i nød. Det grænser sgu til bedrageri.
  Han har vist fået mere end rigeligt gennem årene?

  FRA ATS:

  ANNONCE

  Denne mand er blevet ramt af en katastrofe. Jørgen Poulsen har været nødt til at opgive hele sin månedsløn som led i sin kamp for demokrati. Han har brug for din hjælp.

  Støt Jørgen Poulsen på giro

  5 000 4711 (og på valgdagen 13. november).

  Du kan også vælge at adoptere Jørgen Poulsen, men må i så fald være parat til at stille garage eller carport til rådighed for hans Land Rover.
  :d

 4. Jakob Og det er uanstændigt at forlange, hvad man har krav på (hvis vi går ud fra, at det har han), bare fordi det er Røde Kors??? Det kan jeg altså ikke se!!! Med hensyn til, at promoverer sig selv, nåh ja, det er han jo ikke ene om, og i det her tilfælde, tror jeg sgu ikke det hjælper noget som helst 😀

 5. Hej Deborah,

  Vent nu lige med at se hvad han rent faktisk er berettiget til. 😕 (Husk på at HAN har valgt at forlade biksen; de har ikke smidt ham ud…)

  Og desuden har han promoveret sig selv på organisationens bekostning, det burde koste noget den anden vej rundt… :-w

  Han er bare endnu en gennemsnitlig dansk populistisk politiker, som prøver at fedte sig ind! Min mening… [-(

  Og hvad end der står i kontrakten så er han jo stadig underlagt almindelig anstændighed, glem ikke det!

  KnuZZZZZZZZZZZZZZZZZ!
  Jakob

 6. Hvis det står i kontrakten, så skal han også have sin mønt.. Så er den ikke meget længere, det kaldes smålighed når folk får ondt i numsen på det grundlag. Det er jeg enig i..

  Men jeg har ikke fulgt meget med i sagen må jeg indrømme..

Der er lukket for kommentarer.