Sol over Christianshavn – Chr. IV’s køkken

img_7096opt.jpg

Det var der i flere betydninger. Her er den foreviget ved kanalen! Men også indenfor, var der sol! Dels med det gode selskab, en super værtinde på stedet – Christian IV’s Køkken – og lækker, lækker mad, blandt andet den dejlige hakkebøf med bløde løg og spejlæg, som jeg fik – Nej hvor var det godt! Først havde jeg fået en lækker fiskefillet. De andre mæskede sig i stegt sild og en enkelt hønsesalat og ellers var de på bøf som jeg og en enkelt roastbeef. Drengene fik henholdsvis en fisk og en bøf også! Og så fik jeg snaps for een gangs skyld! En lavet efter en tudsegammel opskrift, med smag af slåen – den var altså god, stor og rigelig skal jeg hilse og sige! Nej det er en god tradition at komme derind!

Jeg kan kun på det varmeste anbefale dig at prøve, hvis du aldrig har været! Men bestil bord, der er rift om de relativt få pladser!Toget var selvfølgelig forsinket, så far nåede at blive nervøs for, om jeg kom frem! Men det gjorde jeg, og nu er jeg godt nok træt!

img_7098opt.jpg

0

2 thoughts on “Sol over Christianshavn – Chr. IV’s køkken

  1. Maggie – Det var rigtig lækkert! Jeg har ikke haft tid/overskud til at kigge snefnug idag, men det kommer! Nu har jeg fået en ordentlig stol og sidde i, så går det da helt galt med at sidde her 😀

    0
  2. Uhm det lyder bare lækkert og rart 🙂 – En anden ting – du har krydser, som daler ned i skjul (snefnuggene ses ikke hos mig, desværre – det må være noget med firefox og IE ?)

    0

Der er lukket for kommentarer.