Som at komme i himmelen

bizchair1_1979_2485233233.jpg

Jeg er kommet i himmelen! Jeg har fået en kontorstol – en luksus en af slagsen endda! Nej hvor er det skønt. Jeg har siddet og hængt på en meget ukomfortabel spisestuestol nu i lang tid, så jeg kan slet ikke sige, hvor skønt, det er at sidde ordenligt. Den er ikke helt magen til ovensiddende, men det er utroligt tæt på! Jeg kan simpelthen ikke finde lige den model, og tro mig der er mange! Det er en Amalfi stol, som var på bud i Netto, og det havde faderen set, og ville give i Julegave – så nu sidder jeg bare så godt – Nej hvor skønt! Nu vil jeg gå og lægge mig skønt, og drømme sødt, for jeg skal i stalden imorgen tidlig og nu er jeg godt nok brugt op! Kan I sove godt!

8 thoughts on “Som at komme i himmelen

  1. Ress – Det er en Amalfi stol, hvilket også står i indlægget! Jeg kender ikke den nøjagtige model, og at finde en stol af det mærke overhovedet, der lignede var svært husker jeg.

  2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Dejlig mad og milde gaver

  3. Trusru – Jeg har aldrig haft så fin en kontorstol, så jeg nyder i fulde drag 😀

    Kaja – Den er meget, meget lækker!! Han er flink til at tænke på mig, ham far! 😡

    Claus – Tusind tak skal du have!! 🙂

  4. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Julehygge, nisserier og gaveindkøb m.m.

  5. Jamen tillykke da – det er altid dejligt med gode gaver – og endnu bedre at give når modtager bliver så glad – så et stort tillykke til din Far også

Der er lukket for kommentarer.