“Up Close and Dangerous” om lidt og igår

Igår, da jeg allligevel ikke kunne sove, røg der også en udsendelse på Animal Planet forbi synsfeltet! Jeg synes jo ALTID, det er spændende, at se den slags! Udsendelsen hed “Up Close and Dangerous” (Helt tæt på og farligt på dansk) og handlede om Dyrefotografers “lige ved og næsten oplevelser” med dyrene – altså oplevelser, hvor de var millimeter fra at blive slået ihjel! Der var oplevelser med saltvandkrokodillen, gorilla, bøffel, tiger og elefant og dertil et par stykker mere, jeg ikke lige husker. Men pyh! det var med dirrende nerver man så på! For det fantastiske var, at de jo blev ved at filme, mens det stod på! Det kommer faktisk igen nu her kl. 14-16, hvis du har lyst til at se!

3 thoughts on ““Up Close and Dangerous” om lidt og igår

  1. Maggie – Jeg ville ikke undvære alle mine kanaler for noget, men det er jo også noget andet, når jeg er alene! Dejligt at høre, at alt er “back to normal” igen!!

  2. Når jeg læser dine indlæg om udsendelser fra bl.a. “Animal Planet”, kan jeg godt ærgre mig over, at vi ikke har flere kanaler vi kan se. Jeg er vild med at se udsendelser om og med dyr 😉 – men vi ville aldrig kunne blive enige om hvad vi skulle se, så det er nok udmærket, at vi “kun” har DR1 og DR2 + TV2 🙂

Der er lukket for kommentarer.