Julehygge, nisserier og gaveindkøb m.m.

img_7111opt.jpg

img_7115opt.jpg

img_7116opt.jpg

img_7140opt.jpg

img_7126opt.jpgIgår var som sagt travl! Nisserne skulle frem af gemmerne, og det kom de! Det er altid sjovt at pakke ud, for man har en masse man har glemt…

Far ringede, at han havde set den her stol, om vi skulle køre ned og se, om der stadig var flere! Så han ville hente mig kl. 15. Det betød mere pres på i forhold til udpakning af pynt og nisser! Så den fik “fuld skrue”! Nu jeg alligevel skulle afsted, skrev jeg lige en huskeseddel med lidt andre småting, der skulle med hjem, nu jeg var der. Indkøbene er nedenfor, og det inkluderede udover den famøse stol et flonelssengesæt. Har du aldrig prøvet at sove i et sådant, kan det ihvertfald anbefales til det danske vintervejr – det fås også i en lyseblåstribet, hvis man foretrækker! Det er SÃ… dejligt varmt! Derudover røg der lige en samling små madonnalys i kurven – jeg kan ikke stå for dem, og så købte jeg også blomster, men dem må vi vente med, for nu skal jeg gå lige om lidt – se igen løber tiden – det er da ligegodt pokkers! Men dagen igår gik også bare stærkt, men jeg fik da udrettet og indkøbt noget, og nisserne – de var glade for at komme op! 😀

img_7138opt.jpg

img_7139opt.jpg

img_7127opt.jpg

6 thoughts on “Julehygge, nisserier og gaveindkøb m.m.

  1. Jonna – Det var da alletiders ide :)>-

    Kaja – Ih tak, det glæder mig, du synes det 😀

    Maggie – Bare se at komme i omdrejninger – og tak for roserne 😉

Der er lukket for kommentarer.