Louise med stjerne m.m.

img_7137opt.jpg

Det var en grå, våd og klam morgen og dag idag. Jeg skulle cykle, og det gjorde ikke så frygteligt meget, sålænge det i det mindste ikke regnede. Det kom det til senere, men sålænge jeg var på cyklen, holdt det tørvejr.

Noget af det første idag var at få hente noget morgenmad – Så var jeg nødt til at låne Hannes dyt – det var jeg sådan set ikke ked af! En Ford Maverick! Har aldrig kørt sådan “et bæst” før, men det var noget, jeg snildt kunne blive forvænt med da! Morgenbrødet blev hentet, og på vejen tilbage havde jeg så Hanne i røret om ikke lige jeg kunne…..? Jamen det kunne jeg da! 😀 – De var på vej ud og ride! Jeg kom tilbage, og fik smidt brød af, og noget mere kaffe over! Og så gik jeg igang med opgaverne, som der er nok af for tiden. Vi har jo op til flere af vores faste folk på vinterkoloni i varmen – misundelig mig??? 😮 – ikke det der ligner 🙁

Jeg fik ordnet Alfie, og så kom de tilbage, og lige da de var kommet, fik vi så besøg. Så gik jeg “i krig” med næste levende lysbillede, som var Lady Hjort, som jeg jo er meget glad for. Og omvendt virker det til. Hun er altid glad for at se mig, og selv hendes hadediciplin – dækken – klarer vi uden skærmydsler. “Hjorten” – i daglig tale – blev ordnet efter alle kunstens regler. Hun er helt god til det med alt det pudseri og gøren ved. Gulerødderne gør selvfølgelig også deres!

Så kom hun ud, og så var der “Louise”, som jeg jo også har lovet Cathrine at tage mig ekstra af, mens hun er borte. Det løfte skal jo også holdes! Så hun blev også nusset og pusset i alle ender og kanter. Hun har en lidt dum ide med at banke sit ellers så kønne hoved ind i noget og lave skrammer på næseryggen eller i panden. Det var også sket idag i panden, og grundig som jeg er, smurte jeg med salve. De andre griner af mig, når jeg smør hver en lille rift og skramme – men det kan jeg nu bedst lide, og skade gør det jo ikke! Så er det gjort grundigt, og deraf kom det sig, at Louise fik en midlertidig stjerne 🙂 Den intelligente læser vil spørge, hvorfor jeg ikke gik ind til hende, og tog billedet. Jamen det blev skam også forsøgt, men hun stod “på tæerne” af mig, og havde mulen helt henne i kameraet, så det var faktisk umuligt med den grad af deltagelse hun udviste 😀

1 thought on “Louise med stjerne m.m.

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Konkurrerende genboer

Der er lukket for kommentarer.