Yndlingsnisser

img_7120opt.jpg

img_7121opt.jpg

Jeg fik ikke skrevet så meget igår! Og det har sin grund, og den hedder at nu skulle nisserne ud af kasserne – de var jo lige ved at blive nervøse for, at jeg havde glemt dem! – Kunne nu aldrig falde mig ind! Jeg havde ganske enkelt travlt igår, men mere om det senere.

Jeg elsker nisser, som de fleste, der kender mig, vil vide og jeg synes her over morgenkaffen, at jeg lige ville vise jer en af yndlingene! Jeg synes simpelthen de er så kære! De har sådan lidt af det samme søde udtryk som Julekrybbefigurerne!

Nu vil jeg køre i stalden og se til de firbenede “nisser” og de tobenede også for den sags skyld, og så vender jeg frygteligt tilbage!

5 thoughts on “Yndlingsnisser

 1. Madame – 😮 De er så langt fra at være arvestykker som noget – de er skam købt i Kvickly for nogen år siden 😀

  Johanna – Tusind tak! Dejligt også andre kan se deres charme 😉

  Kaja – Tak Kaja, det er da helt specielt med nisser din mor har lavet!:)

 2. Kan tilslutte mig de andre kommentarer, nisserne er søde. Jeg elsker nisser. Min mor var en flittig maler, så mine nisser stammer mestendels fra mors kreative hænder.

 3. Hej Deborah,

  Slip de stakkels nisser fri! Du spærrer dem inde i det meste af året og så kommer de kun lige ud omkring Jul! Stakkels dem!

  Knus!
  Jakob

Der er lukket for kommentarer.