Blandede bolcher med nissemor og nissefar

img_7149opt.jpgDet er snart ved at være lææænge siden, jeg har taget en tur rundt i nyheder og den slags, så mon ikke det er ved at være på høje tid? Der er nok af gebrækkeligheder at tage fat på – der er hele den her sag om Jørgen Poulsen, der kører alle steder, så sent som imorges også! Den har jeg været inde på. Hvis der var valg nu, så kunne vi have undgået hele den her palaver, for så røg Ny Alliance og Enhedslisten ud – “Nej hvor ville vi da være kede af det” – nå ikke! Nej!

For nogen uger siden døde Kevin DuBrow, og jeg hyldede gruppens musik her! Nu har de da fundet ud af, at også han i rækken af mange, døde af en overdosis kokain!

Herovre hos husejer, fandt jeg da lige de kulørte lamper, jeg ikke har kunnet finde ude i den rigtig verden -endnu! Nu har mit lederi i den retning på det seneste været begrænset, da jeg ikke har haft bilen…. Jeg kan iøvrigt ikke kommenterer derovre på sædvanlig vis længere, hvilket er til stor undren! Det er åbenbart også blevet et lukket system kun for medlemmer!!!! Jeg kan kun sige – skift til WP!

Jakob fortæller (på engelsk godt nok) en gruopvækkende historie om, hvad der sker, hvis man undlader at tegne sygeforsikring, når man skal på rejse – LAD VÆRE AT SPARE DER er moralen ihvertfald!!!

Er du perfektionist? Så er der måske grund til lige at stoppe op engang! Det er ikke sundt, at være alt for optaget af at tingene skal gå, som man vil have og forventer!

Unge melder sig syge, efter druk!!! Synes du det er acceptabelt? Jeg gør ikke! Hvis man skal på arbejde dagen efter, må man da tilpasse sit alkoholindtag derefter. Jeg synes, det er helt hen i hampen!!!

Kagekonens fantastiske kager får mundvandet til at løbe, og jeg ville ønske, jeg havde modet til at prøve mig udi den slags! Men eftersom jeg alligevel skal tabe mig, er det nok godt det samme, at jeg ikke har!

Maggie fik mig til at trække på smilebåndet, med sine teorier om Jesus!! 😀

Michael var englen sendt fra oven, da han kom op med den her Flash countdown timegenerator, som jeg jo passende kunne bruge istedet for det plugin, jeg ikke kunne bruge, fordi jeg ikke har en sidebarwidgetting! Så langt så godt, bortset fra at skidtet molestrerer hele min sidebar – løsning anyone???

Claus drømmer søde og formentlig meget urealistiske drømme om bil OG lydanlæg i et!! Jeg kan skam godt tilslutte mig det, ikke nær det 😉

Sister Bonde, har den perfekte Juletræsfod! Og hvad mere kan man forlange på sådan en solfyldt morgen 🙂 – Ikke meget, og således vil jeg slutte min lille rundtur for denne morgen, for Julekortene, de skal dælme skrives nu. Take care for now og hav en dejlig dag!

img_7150opt.jpg

5 thoughts on “Blandede bolcher med nissemor og nissefar

  1. Sister Bonde – Jamen hvis man ser noget godt, så skal man da reklamerer for det! Nu har jeg ikke selv en behov, for mit Juletræ er af plastic og kommer med en fod, men den ser meget smart ud den der \:d/

    Med hensyn til Julekortene – jeg kæmper, og nu har jeg fået mig en hovedpine raget til på den konto 🙁

  2. :d Tusind tak søde Deborah, godt nok flot af dig. Der er kun én, som foreløbig har bestilt, uden at give adressen – hmmmmm – så vi får se. Men Jens har godt nok fået mange flotte tilkendegivelser, og det er dejligt. Pøj, pøj med julekortskrivningen.

  3. Michael – Jeg må prøve igen med et par af de koder du forslår, for den er genial for mig i flere sammenhænge! 🙂 Og så vil jeg som du siger, lige studerer de andre “scripts” jeg har liggende også! 😕

  4. Umiddelbart er det svært at sige noget om hvorfor flash-countdown-scriptet ødelægger din sidebar, uden et mere indgående kendskab til hvordan den (sidebaren) er bygget op.

    Prøv f.eks. at se på hvordan de andre elementer i sidebaren er bygget op. Er de f.eks. indkapslet i , , eller andre tags, så prøv at sætte tilsvarende tags om flash-countdown-scriptet. Det er umiddelbart det eneste svar jeg kan give… Jeg har afprøvet scriptet med held både i sidebar og almindelige indlæg i flere forskellige temaer, og her virker det fint.

Der er lukket for kommentarer.