Der skrives fuld skrue

img_7157opt.jpg

Julekort med den ene hånd og computer med den anden – overvåget af nisserne 😉 Tror jeg har skrevet mindst 2 lister nu med, hvem der skal have kort – tror I de bliver væk for mig? Nu skriver jeg efterhånden ned, og så må det blive godt nok – forhåbentlig :O

7 thoughts on “Der skrives fuld skrue

 1. Jeg har faktisk taget mig sammen i år og lavet hard copy julekort til familie og venner derhjemme – det er ellers efterhånden mange år siden jeg sidst har fået det gjort – jeg har troligt indkøbt hvert år, men aldrig fået dem lavet og afsendt – så jeg havde en stor stak at vælge fra i år. Og så kom konen oven i købet hjem med en stak også – hun havde købt dem til 0,50 Yuan (35 øre). Så der var ingen vej uden om. Jeg har dog snydt en smule – lavede en fin skabelon i word, trykkede print , skar til og indsatte. De kan sikkert ikke læse min sjuskede håndskrift alligevel.

 2. Madame – Det er skam håndskrevne lister :o, men jeg fandt den ene, og det var godt nok 😉

  Irene – Jeg tror dælme de er på spil hele året de drillenisser 😀

  Jane – Din beretning minder mig om, mit sidste kontorjob (mange år siden), hvor det med Julekortene også var mit gebet – GYS OG KLAGE!!!! :(( God arbejdslyst – i skrivende stund er jeg næææsten færdig! Suk og jeg skal i stalden imorgen og nu har jeg hovedpine!!! 🙁

  Maggie – Jeg synes, det er synd, at droppe de rigtige Julekort! Det er en hyggelig tradition, og den ene gang om året synes jeg godt, man kan “tage sig sammen”, men det er desværre ikke alle, der er enige med mig!

 3. Elsker at få tilsendt julekort med snailmail – det er så hyggeligt 🙂 – men efterhånden er der færre og færre, emails er nemmere. Go’ fornøjelse 😉

 4. Idag har jeg modtaget årets første julekort af min gamle galoptræner og ven igennem mere end 45 år FRANZ NUTZ. Sirligt som intet andet. “Ordnung muss sein”. Hvilket også gi’r mig sparket til at komme igang. Jeg har flere hundrede der skal ha’ en hilsen, men LANGT de fleste får et elektronisk.
  Jeg har en KÆMPESTOR amerikansk familie som tæller MINDST 40. Så det blir elektronisk.
  Og så er de enkelte som SKAL ha’ ét med frimærke og julemærker, ellers er det ikke jul. Herhjemme har vi to sæt Franske døre, d.v.s. døre med små vinduer, og i hvert vindue hænger der et julekort. Indtil d. 6. januar.
  For bare 10 år siden var hvert vindue fyldt op med flere julekort i hver.
  Nu i vores elektroniske tidsalder kommer der vel en 30-40 stykker.
  Så stærk tilbagegang. Men godt for regnskovene!!

  I morgen er det arbejdsdag, og jeg skal ha’ sendt mere end 100 julekort ud sammen med vores kalendere. Hvis man bare glemmer én bliver der RAMASKRIG.

  Selv har jeg altid sværget til Maylands kalendere med guldtryk. Jeg har fået en af husets regerende undulat de sidste 40 år. SMIL. De er noget mindre i format.
  Så Jane, det er tidligt i seng så man kan være superfrisk til det mest forhadte arbejde på hele året.
  Jane

Der er lukket for kommentarer.